Multi-Vehicle and Assured Autonomous Control for Aerospace Applications

IEEE TCAC Workshop, 2021 CCTA, August 8, 2021, 8:30am-5:30pm (Pacific Time)

Pacific Time	AGENDA
8:30-9:00am	Start-Up, Introductions & Preliminaries – Dr. Richard A. Hull
9:00 – 9:45am	Towards Trustworthy Autonomy: How AI can help address fundamental learning and adaptation challenges. - Prof. Gokhan Inalhan, Cranfield University, UK (15 Minutes for Q&A, Discussion or Break)
10:00 –10:45 an	An Optimal Kalman-Consensus Filter for Distributed Implementation over Dynamic Communication Network" – Matthew D. Howard, Ph.D. Candidate, and Prof. Zhihua Qu, Pegasus Professor and Chair, Department of ECE, University of Central Florida, Orlando, Florida (15 Minutes for Q&A, Discussion or Break)
11:00 – 11:45ar	n Aerial Co-robots of the Future: Safety, Intelligence, Certification – Prof. Naira Hovakimyan, W. Grafton and Lillian B. Wilkins Professor of Mechanical Science and Engineering, University of Illinois at Urbana-Champaign (15 Minutes for Q&A, Discussion or Break)
12:00 – 1:00pm – 1 Hour Break for Lunch	
1:00 – 1:45pm	Optimal Planning Strategies for Multiple UAV Missions – Prof. Venanzio Cichella , Assistant Professor, Department of Mechanical Engineering, University of Iowa, Iowa City, Iowa and Prof. Naira Hovakimyan (15 Minutes for Q&A, Discussion or Break)
-	Autonomy in Aerospace at the Intersection of Machine Learning, Control and Physics – Dr. Evangelos Theodorou, Associate Professor, Autonomous Control and Decision Systems Laboratory, School of Aerospace Engineering, Georgia Institute of Technology (15 Minutes for Q&A, Discussion or Break)
3:00 – 3:45 pm	Defense Against Adversarial Swarms with Parameter Uncertainty – Prof. Isaac Kaminer, Department of Mechanical and Aerospace Engineering, Naval Postgraduate School, Monterey CA, and Prof. Venanzio Cichella (15 Minutes for Q&A, Discussion or Break)
-	The intersection between Machine Learning & GNC" – Dr. Heather Hussain, Dr. Joseph Gaudio, and Dr. James Paduano, The Boeing Company, Tukwila, Washington (15 Minutes for Q&A, Discussion or Break)
5:00 - 5:15pm	Final Questions, Comments, Wrap-Up - All